Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Muzičke vesti

31. 01. 2019. Beograd

Izvor: Tanjug

Povratnički koncert Korni grupe u Sava centru

Legendarna Korni grupa održaće povratnički koncert 31. januara u beogradskom Sava centru, sa početkom u 20 sati i 30 minuta, na kome će im se na pozornici pridružiti i nekoliko gostiju u izvođenju brojnih hitova, generacijskih himni i nezaboravnih kompozicija progresivnog roka, najavili su danas organizatori.

Korni grupa će u Sava centru nastupiti u postavi: klavijaturista Kornelije Bata Kovač, gitarista Josip Boček, basista Peđa Milanović, klavijaturista Aleksandar Miletić i bubnjar Ratko Ljubičić. 


Nažalost, zbog zdravstvenih razloga učešće Dade Topića je pod znakom pitanja. 

Pesme Korni grupe pevaće kao gosti frontmen Kerbera Goran Šepa-Gale, i dugogodišnji saradnici Bate Kovača Dejan Cukić, Zoran Šandorov i Dušan Svilar. 

Kada je, konačno, nakon dugog razmišljanja doneta odluka da se Korni grupa ponovo okupi, 50 godina od osnivanja i 32 godine od poslednjeg nastupa uživo, niko nije sumnjao da će to biti izuzetno složen, težak i do kraja neizvestan poduhvat. Prvobitno planiran datum povratničkog koncerta 30. novembar morao je biti pomeren za 31. januar, zbog brojnih logističkih stvari i zahtevnih probi benda. 

A potom je stigla tužna vest da je preminuo basista Bojan Hreljac (1948-2018), koji se po dogovoru trebao pojaviti u Sava centru. 

Korni grupa namerna je da uprkos svim nevoljama istraje i konačno se 31. januara pojavi pred svojom publikom.

Nema komentara.

Ostavi komentar