Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Muzičke vesti

14. 05. 2019.

Izvor: Mascom

Ed Sheeran i Justin Bieber u novoj pesmi

Ed Sheeran se pokazao kao izvođač koji je definisao aktuelnu pop scenu. Rekordnom prodajom albuma, rasprodatim koncertima širom sveta, kao i mnoštvom osvojenih nagrada, ovaj dvadesetosmogodišnjak demonstrirao je izuzetan talenat. Sa punim pravom možemo reći da je autor nekih od najvećih pesama u novijoj istoriji pop muzike.

Sa tri UK No.1 albuma –  '+' (2011), 'x' (2014) i '÷' (2017) – Sheeran je prodao više od 45 miliona nosača zvuka, širom sveta. Edov najnoviji album, “÷ ’’, postao je najbrže prodavan album ikada jednog muškog solo umetnika u Velikoj Britaniji. Ovo izdanje ovenčano je nezaboravnim singlovima  kao što su: "Castle on the Hill", "Perfect" i "Shape of You".

Ed Sheeran je ušao u istoriju kao jedini umetnik koji je – samo svirajući akustičnu gitaru, bez benda – rasprodao tri uzastopna koncerta na Vembli stadionu 2015. godine. Dobitnik je 4 Grammy nagrade, 6 BRIT i 7 Billboard nagrada. 

Sa jednim od najtalentovanijih novomilenijumskih pop autora i performera u novom veku, Justinom Bieberom, Ed je upravo objavio potpuno novu pesmu. Singlom “I Don`t Care” nastavljena je njihova saradnja započeta pre nekoliko godina sa pesmama “Love Yourself" (Justin Bieber) i "Cold Water" (Major Laser feat. Justin Bieber ).

“I Don`t Care” pretenduje na vrh top lista, a svakako će postati jedan od najprepoznatljivijih singlova u ovoj godini.

Nema komentara.

Ostavi komentar