Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Muzičke vesti

14. 08. 2019. Beograd

Izvor: B92, Tanjug

Odložen početak Beer festa

Beogradski "Beer fest" neće početi danas, kako je prvobitno najavljeno, već u četvrtak 15. avgusta.

To je, u izjavi za Tanjug, rekao gradski sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš, navodeći da je razlog odlaganja najavljeno loše vreme.

"Program od srede se prebacuje za ponedeljak 19. avgust, zbog toga što je za sutra najavljena oluja. Nećemo da razmišljamo da li se nekome nešto može desiti", rekao je Glavaš i dodao da će se od četvrtka program festivala održavati regularno.

I organizatori Belgrade Beer Festa su potvrdili da se otvaranje odlaže za četvrtak, a da će festival trajati i u ponedeljak, 19. avgusta, i naveli da je odluka doneta uz konsultaciju sa svim stručnim službama koje učestvuju u bezbednosnim procenama.

"Iako nismo srećni zbog novonastale situacije, morali smo da preduzmemo sve mere, jer nam je bezbednost posetilaca festivala najvažnija. U toku su dogovori sa muzičkim grupama o određivanju novih termina nastupa, o čemu ćemo javnost obavestiti u najkraćem mogućem roku", rečeno je u Beogradskoj kulturnoj mreži.

Tokom ovogodišnjeg "Beer Festa", biće održano 120 besplatnih koncerata na četiri bine, a između ostalih nastupiće i kultni gitarista grupe "The Smiths" Džoni Mar.

Nema komentara.

Ostavi komentar