Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Muzičke vesti

23. 10. 2019.

Izvor: Headliner.rs

“I Feel For You” u akustičnoj verziji

Svi obožavaoci muzike legendarnog Prinsa bili su oduševljeni kada su videli da se na YouTubeu našla njegova do sada neobjavljena pesma i to povodom 40. godišnjice od pevačevog drugog albuma koji nosi jednostavan naziv “Prince”.

Akustični demo snimak pesme “I Feel For You” objavljen je na svim striming platformama i kao ograničeno vinil izdanje s akustičnom verzijom pesme na A strani i originalnim studijskim snimkom na B strani.

Snimak je nastao u zimu s 1978. na 1979. godinu, otprilike u vreme kada se Princ pripremao za svoj solo debi u teatru Kapri u severnom Mineapolisu, navodi se na pevačevoj internet stranici.

Potpuno producirani studijski snimak singla “I Feel For You” našao se na albumu “Prince”, koji je objavljen 19. oktobra 1979. godine. Zauzeo je deseto mesto na listi “Billboard Hot 100” 1984. godine kada je Čaka Kan izvela obradu ove pesme na svom solo albumu.

Objavljivanje nove akustične verzije ploče dolazi tri godine nakon smrti Princa u aprilu 2016. godine od slučajnog predoziranja fentanilom.

Poslušajte “I Feel For You”:

Nema komentara.

Ostavi komentar