Naslovna  |  Zabava  |  Trivia  |  Dizni u problemu, šta će biti s likom princeze Leje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Trivia

30. 12. 2016.

Izvor: Hina

Dizni u problemu, šta će biti s likom princeze Leje

Iznenadna smrt glumice Keri Fišer slomila je fanovima Ratova zvezda, a Diznijevom filmskom studiju stvorila dilemu šta učiniti sa sudbinom njene junakinje princeze Leje u nastavku tog filmskog serijala.

Keri Fišer, Harison Ford i Mark Hamil ujedinili su snage posle više od 30 godina u filmu "Ratovi zvijezda: Sila se budi" koji je prošle i ove godine zaradio više od dve milijarde dolara u bioskopima.

Glumica je pre smrti završila snimanje sledećeg nastavka, "Ratovi zvezda: Epizoda VIII", čiji se sadržaj, kao i uvek, drži u tajnosti. Premijera bi trebalo da se održi u decembru 2017. godine.

Međutim, Dizni je planirao da Fišer glumi princezu Leju i u devetom delu sage, koji bi trebalo da izađe 2019. godine. Filmski studio nije želeo da komentariše šta će se sada dogoditi s jednim od ključnih likova Ratova zvezda.

Fanovi već raspravljaju o tome kako će se u galaktičkom carstvu nastaviti borba dobra i zla bez neustrašive junakinje pobunjeničkih snaga. Nadaju se da se producenti neće poslužiti digitalnom obradom njenog lika u devetom nastavku.

Ostale mogućnosti uključuju promenu scenarija devetog nastavka, ponovno snimanje nekih scena iz osmog ili angažovanje slične glumice za ulogu princeze, kao što su učinili producenti Harija Potera pošto je Ričard haris (profesor Dumbldor) preminuo posle snimanja drugog filma iz serijala. Umesto njega angažovan je Majkl Gemblon.

Nema komentara.

Ostavi komentar