Naslovna  |  Zabava  |  Trivia  |  Prinčevi Vilijam i Hari progovorili o smrti svoje majke
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Trivia

21. 04. 2017.

Izvor: HINA

Prinčevi Vilijam i Hari progovorili o smrti svoje majke

Samo nekoliko dana pošto je britanski princ Hari javno progovorio o godinama tokom kojih nije mogao da se suoči sa smrću svoje majke lejdi Dajane i njegov stariji brat Vilijam ispričao je za BBC da su posledice šoka zbog preranog gubitka majke kod njega prisutne i posle 20 godina.

"Šok je bio strašan i.... dvadeset godina posle majčine smrti... još je prisutan", rekao je Vilijam u BBC-jevom dokumentarcu koji će se prikazati u četvrtak uveče.

Film prati grupu trkača s mentalnim poremećajima dok se pripremaju za Londonski maraton.

"Šok je ono najstrašnije... I još ga osjećam. I posle dvadeset godina. Ljudi misle da šok ne može toliko da traje, ali traje. To je toliko moćan i snažan trenutak u životu koji te nikada ne napusti. Samo naučiš da se s time nosiš", ispričao je Vilijam.

Hari, Vilijam i njegova supruga Kejt vode kampanju za mentalno zdravlje, a upravo ta kampanja je pokrovitelj ovogodišnjeg Londonskog maratona koji se održava ovog vikenda.

Vilijamov mlađi brat, princ Hari, je pre nekoliko dana u velikom intervjuu za Daily Telegraph otkrio da dugo nije uspevao da se suoči sa majčinom smrću i da je posle mnogo godina nemira potražio pomoć psihijatra.

Princeza od Velsa, lejdi Dajana, poginula je u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. dok su je jurili paparaci na motoru. Princ Vilijam je tada imao 15, a princ Hari 12 godina.

Nema komentara.

Ostavi komentar