Naslovna  |  Zabava  |  Zanimljivosti  |  Britanski ministar saobraćaja ljut jer ga voz nije sačekao
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Zanimljivosti

13. 08. 2019.

Izvor: Srna

Britanski ministar saobraćaja ljut jer ga voz nije sačekao

Britanski ministar saobraćaja Džordž Frimen burno je negodovao na Tviteru jer je železničar na peronu dao znak za polazak voza iako ga je video kako trči prema vagonu.

Frimen je napisao da je ostao da čeka pun sat jer voz kompanije "Grejter Anglija" sa polaskom iz Kembridža prema Arleborou nije zadržan zbog njega.

Član Konzervativne stranke opisao je da je u grupi od pet putnika trčao ka peronu pošto je njihov voz iz Londona kasnio u dolasku. Železničara je optužio da je namerno odlučio da zatvori vrata i odobri polazak voza iako je ministar trčao ka njemu.

Radnik se "zlobno nasmejao i ignorisao nas", napisao je ministar.

Kompanija "Grejter Anglija" odgovorila je da "u većini" slučajeva ne može da zadrži svoje vozove u situacijama kada kasne kompozicije drugih operatera.

"Zar ni na 15 sekundi kada su putnici iz povezane linije na vratima?", upitao je potom ministar i dobio izvinjenje od kompanije i sugestiju da je potrebno zadržati određenu diskreciju.

Frimen je rekao da mu je ukazana "velika čast" kada ga je premijer Boris Džonson prošlog meseca imenovao za ministra saobraćaja.

Nema komentara.

Ostavi komentar