Komšija reporter

Gorelo kod Čačalice

Juče posle podne građane koji žive u ulicama pored utrine kod Čačalice, uzbunio je požar koji su zajednički ugasili pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice i građani.

Prema izjavama očevidaca požar je oko 14.30 časova izbio na utrini iznad Centra za socijalni rad, kod ulica Vinogradske i Arčibalda Rajsa.

Građani čije se kuće nalaze pored polja su vatru gasili vodom u kofama i baštenskim crevima. Vatrogasci su u početku za gašenje koristili čelične metle, a u gornjem delu utrine i vatrogasna creva.

Mnogi građani u ovom delu Požarevca bili su ozbiljno uplašeni za svoju imovinu i mogućnost da vatra dođe do prvih kuća, što se nije dogodilo.

@Vladimir

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend