Komšija reporter

Obeležavanje u 3 ujutro! Građani se žale zbog uznemiravanja (VIDEO)

Pojedini građani u Njegoševoj ulici u Požarevcu skrenuli su nam pažnju na, kako su nam rekli, bahato ponašanje prilikom obeležavanja parking mesta u toj ulici. Ljude je u gluvo doba noći, između 3 i 4 sata ujutro probudila buka koju su stvarale mašine, a na ulici su zatekli radnike koji obeležavaju parking mesta.
„Razumem da im idu Ljubičevske konjičke igre i da se verovatno žure da sve završe na vreme, ali u 3.24 sati ujutro? Bilo je prilično bučno. Njih verovatno nije briga što ljudi idu na posao i ne mogu da spavaju zbog njihovih radova. Ovde sigurno postoji neka odluka o javnom redu i miru, ali kome da se žalim što me uznemiravaju kada to radi jedno javno preduzeće?“, rekla nam je jedna ogorčena Požarevljanka.

Zanimljivo je da je u promotivnim tekstovima koji su objavljeni u jednom broju lokalnih medija, direktorka Parking servisa izjavila da se obeležavanje javnih parkirališta radi noću „kako bi se maksimalno moguće izbeglo blokiranje saobraćaja u najfrekventnijim delovima dana“.

@N.N.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend