Lokalne vesti

10 godina od ubistva Đinđića

Nizom manifestacija danas je obeležena desetogodišnjica ubistva Zorana Djindjića, prvog premijera Srbije posle pada režima Slobodana Miloševića 5. oktobra 2000.godine. Više hiljada ljudi učestvuje je u "Šetnju za Zorana" koja je organizovana u Beogradu.

Gradski odbor Demokratske stranke u Požarevcu danas je organizovao tradicionalno paljenje sveća i upisivanje u knjigu žalosti u prostorijama stranke.

Član izvršnog odbora stranke Jovica Dinčić istakao je da se deceniju nakon smrti premijera pokazuje ispravnost njegove ideje o evropskoj Srbiji.

LDP I DS u Požarevcu organizovali su prevoz građana koji su izrazili želju da učestvuju u “Šetnji za Zorana”. Na čelu kolone koja je danas prošla Terazijama, pored Vlade Srbije i do Aleje velikana gde je Đinđić sahranjen, nalazili su se Boris Tadić, Dragan Đilas i Čedomir Jovanović.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend