Lokalne vesti

10 saobraćajnih nezgoda za 7 dana

10 saobraćajnih nezgoda dogodilo se na području Policijske uprave u proteklih sedam dana u kojima su dve osobe poginule, 1 zadobila teške a 7 osoba lake telesne povrede.

Zbog alkoholisanosti su 7 vozača isključena iz saobraćaja. Najviše alkohola u krvi u protekloj sedmici policija je izmerila kod Boban J. iz Rečice (2,77 promila) kome je određen pritvor zbog teške alkoholisanosti.

244 vozača dobilo je novčane kazne uglavnom zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa.

245 prekršajnih prijava podneto je protiv vozača, uglavnom zbog neprilagođene brzine. 12 automobila odneo je „pauk“ i doneto 20 rešenja o uklanjanju vozila.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend