Lokalne vesti

12. Smotra dramskih amatera u Požarevcu od 29. novembra

Smotru "Živka Matić" otvoriće predstava u režiji Slobodana Ćustića "Sabirni centar" Dušana Kovačevića.

Po jednoj od nekada najpopularnijih amaterskih glumaca stare Jugoslavije (čuvenoj Rosi iz TV serije „Građani sela Luga“) nazvana je Smotra dramskih amatera Pomoravlja i Podunavlja, koja se ove godine održava dvanaesti put (od 29.novembra do 3.decembra) u Centru za kulturu Požarevac.

Smotru „Živka Matić“ otvoriće predstava u režiji Slobodana Ćustića (u izvođenju OAP „Branislav Nušić“ iz Malog Crnića) – „Sabirni centar“ Dušana Kovačevića. U programu učestvuju i amateri iz Krnjeva, Starog Sela i Despotovca, a izvode komadeMiladina Ševarlića („Zmaj od Srbije“), Sterijinu „Pokondirenu tikvu“ i „Protuve piju čaj“ Dragoslava Mihailovića.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend