Lokalne vesti

13 saobraćajnih nezgoda prethodne nedelje

13 saobraćajnih nezgoda dogodilo se na području Policijske uprave u proteklih nedelju dana u kojima je jedna osoba zadobila teške, a 7 osoba lakše telesne povrede.

Zbog alkoholisanosti su 4 vozača isključena iz saobraćaja. Najviše alkohola u krvi u protekloj sedmici policija je izmerila kod Željka A. iz Poljane (2,38 promila) kome je određen pritvor zbog teške alkoholisanosti.

262 vozača dobilo je novčane kazne uglavnom zbog prekoračenja brzine.

264 prekršajnih prijava podneto je protiv vozača, uglavnom zbog neprilagođene brzine. 21 automobila odneo je „pauk” i doneto 38 rešenja o uklanjanju vozila.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend