Lokalne vesti

15 požara u prethodnih 7 dana

U protekloj nedelji Vatrogasno spasilačka služba je imala 15 intervencija.

U naselju Toponica opštine Malo Crniće u ponedeljak je izbio požar u čijem gašenju su učestvovala dva vozila. U tom požaru su gorele 4 traktorske prikolice u kojima je bilo oko 1000 bala sena. Požar je sprečen a kako napominje šef smene vatrogasno-spaslačke službe, Mališa Tomić istražne radnje povodom ovog požara su u toku.

Zbog visokih temeperatura, postoji rizik od požara čiji su uzroci javljanja nemar i nepažnja. Iz Vatrogasne jedinice Požarevac apeluju na sugrađane da povedu računa, a posebno da ne pale rastinje i vatru na otvorenom kako ne bi ugrozili opštu bezbednost.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend