Lokalne vesti

15 saobraćajnih nezgoda u prethodnih 7 dana

15 saobraćajnih nezgoda dogodilo se na području Policijske uprave u proteklih 7 dana u kojima su 5 osoba zadobile teške, dok su 41 osoba zadobila lakše telesne povrede.

Zbog alkoholisanosti su 8 vozača isključena iz saobraćaja. Najviše alkohola u krvi u protekloj sedmici policija je izmerila kod Vladimira M. iz Požarevca (2,64 promila) kome je određen pritvor zbog teške alkoholisanosti.

206 vozača dobilo je novčane kazne uglavnom zbog ne korišćenja sigurnosnog pojasa tokom vožnje.

155 prekršajnih prijava podneto je protiv vozača, uglavnom zbog neprilagođene brzine. 129 automobila odneo je „pauk“ i doneto 56 rešenja o uklanjanju vozila.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend