Lokalne vesti

29 vozača upravljalo pod dejstvom alkohola

Saobraćajna policija Policijske uprave u Požarevcu, tokom vikenda sprovela je akciju pojačane kontrole saobraćaja. Iz saobraćaja su isključena 36 vozača, njih 29 je upravljao pod dejstvom alkohola, dok je 4 vozača zadržano zbog teške alkoholisanosti.

Tokom akcije saobraćajna policija kontrolisala je 853 vozača, protiv 39  vozača putničkih vozila  podnete su prekršajne prijave jer su  u naselju kao i van njega prekoračili dozvoljenu brzinu  za više od 10 do 30 km.
 
Za 17 vozača  izrečene  su novčane  kazne   jer su  u naseljenom mestu vozili  više od dozvoljene brzine.

Saobraćjna policija tokom vikenda  iključila je iz saobraćaja i 3 vozača putničkih vozila  jer su  vozili bez vozačke dozvole odnosno pre sticanja prava  na vozačku dozvolu.

Saobraćajna policije Policijske  uprave u Požarevcu, prevenstveno iz  preventivnih razloga  i u narednom periodu organizovaće akcije pojačane kontrole saobraćaja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend