Lokalne vesti

8 saobraćajnih nezgoda za 7 dana

8 saobraćajnih nezgoda dogodilo se na području Policijske uprave u proteklih nedelju dana u kojima su 3 osobe zadobile lake telesne povrede.

Zbog alkoholisanosti su 8 vozača isključena iz saobraćaja. Najviše alkohola u krvi u protekloj sedmici policija je izmerila kod Branislava S. iz Toponice (2,51 promila) kome je određen pritvor zbog teške alkoholisanosti.

156 vozača dobilo je novčane kazne uglavnom zbog prekoračenja brzine.

158 prekršajnih prijava podneto je protiv vozača, uglavnom zbog neprilagođene brzine. 11 automobila odneo je „pauk“ i doneto251 rešenja o uklanjanju vozila.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend