Lokalne vesti

Akcija dobrovoljnog davanja krvi

Vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi za potrebe građana Braničevskog okruga na Vojno Medicinskoj Akademiji u Beogradu odrzaće se u četvrtak, 21.aprila od 9 do 15 časova u zgradi Crvenog krsta u Požarevcu.

U okviru kampanje dobrovoljnog davanja krvi održaće se i akcija donacije organa pod nazivom „Produzi zivot".

Promoteri akcije su: Milić Jovanović, zamenik predsednika gradske skupštine, Milivoje Pajović, komandant garnizona u Požarevcu i Zoran Ranđelović, trener fudbalskog kluba „Mladi radnik".

Branislav Živulović, sekretar Crvenog krsta u Požarevcu kaže da je ovo početak saradnje Vojno medicinske akademije i Crvenog krsta Požarevac u obezbeđivanju krvi za građane Braničevskog okruga koji se leče u toj ustanovi.

Svoj doprinos u učešću akcije potvrdili su privredno društvo Termoelektrane i kopova „ Kostolac ", gradska uprava grada Požarevca i javno preduzeće „ Železnice Srbije".

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend