Lokalne vesti

Akcija „Najbolje najboljima“

Prepoznajući prave vrednosti i ove godine modna kuća Luna u periodu od 18. aprila do 9. maja 2011. godine nagradiće 111 najuspešnijih maturantkinja srednjih škola u Beogradu , Požarevcu, Novom Sadu, Čačku, Užicu i Leskovcu.

Akcija „Najbolje najboljima 2011" biće realizovana u partnerstvu sa Udruženjem poslovnih žena. 

Najbolja maturantkinja u svakom od navedenih gradova dobija na poklon Luna matursku haljinu. Ostalih 105 najuspešnijih maturantkinja ostvaruju popust od 20% na kupovinu u Luna buticima u maju mesecu 2011. godine. Najuspešnije maturantkinje biće uključene i u neke od aktivnosti Udruženja poslovnih žena.

Tradicionalno posvećena pravim vrednostima, modna kuća Luna organizovala je ovu akciju iz odgovornosti prema mladim naraštajima. Najuspešnije maturantkinje 2010. danas studiraju na prestižnim fakultetima u Srbiji i inostranstvu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend