Lokalne vesti

Akcija URS-a

Ujedinjeni regioni Srbije održali su danas akciju u centru Požarevca za koju kažu da ima za cilj poboljšanje života mladih u zemlji.

Akcija se održava u svim većim gradovima u Srbiji, a URS je zamislio da mladi koji to žele  u kameru mogu da kažu šta im u njihovom gradu nedostaje. Sve prikupljene izjave bi trebalo kasnije da se emituju u na video bimu koji će biti postavljen tokom centralne akcije u Beogradu.

Povod za akciju su izmene Zakona o finansiranju lokalnih samouprava koje će omogućiti da lokalne samouprave raspolažu većim sredstvima nego do sada.

Današnju akciju organizovala je Omladinska mreža G17 plus/URS u Požarevcu. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend