Lokalne vesti

Akcija za pomoć Zvonku Milojeviću

Agencija Codex i uruženje likovnih stvaralaca “Đura Jakšić” iz Požarevca pokrenuli su akciju prikupljanja novca za lečenje nekadašnjeg reprezentativnog golmana Zvonka Milojevića. Milojeviću je potrebno oko 1.000 evra mesečno za troškove lečenja.

Nekadašnji golman Crvene zvezde, Anderlehta i Lokerena, desetostruki reprezentativac Jugoslavije, nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila 15. novembra 2007. godine ostao je nepokretan u donjem delu tela.

Miloejvić je nakon četiri operacije presađivanja matičnih ćelija u Nemačkoj 2009.godine otišao na rehabilitaciju u Ribarsku banju.

Osiguranje ne pokriva troškove lečenja, a klub sa kojim je osvojio interkontinentalni kup Crvena zvezda više nije u mogućnosti da mu finansijski pomaže.

Milojević je u sredu posetio prostorije Codexa u Požarevcu.

Direktorka agencije Snežana Milošević izjavila je da će sredinom maja biti organizovana aukcija slika i da će sva prikupljena sredstva biti uplaćena na poseban žiro račun. Ona je pozvala slikare u Srbiji da se pridruže akciji i pomognu nekadašnjem asu.

Milojević je istakao da mu je svaka vrsta pomoći dobrodošla i zahvalio se Požarevljanima na pokretanju ove akcije. Kaže da je još uvek u kontaktu sa pojedinim ljudima iz kluba iz Ljutice Bogdana, kao i saigračima i prijateljima iz Crvene zvezde i Partizana.

Akciju će u lokalu promovisati preduzeće RIO Kostolac. Inicijator akcije je slikar Goran Bogdanović- Goja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend