Lokalne vesti

Akcije dobrovoljnog davanja krvi u Požarevcu

Zbog nestašice krvi i većeg broja hiruških intervencija, Crveni krst Požarevac organizuje akcije dobrovoljnog davanja krvi u petak i subotu.

Svi dobrovoljni davaoci krvi moćiće da daju krv u petak , 2. septembra u periodu od 10-15 h u transfuziološkom autobusu na kružnom toku za potrebe lečenja naših građana u Beogradskim zdravstvenim ustanovama ili u subotu, 3. septembra u periodu od 8-13h u kabinetu za transfuziju krvi bolnice Požarevac za potrebe lečenja građana Braničevskog okruga u požarevačkoj bolnici.

Promoteri akcije dobrovoljnog davanja krvi u subotu su Milić Jovanović, zamenik predsednika gradske Skupštine Požarevac i dr. Srećko Bosić, direktor Opšte bolnice u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend