Lokalne vesti

Apel vozačima zbog početka drugog polugodišta

Danas počinje drugo polugodište za đake u osnovnim i srednjim školama nakon produženog raspusta, a iz Auto-moto saveza Srbije posebno apeluju na vozače da budu oprezni u blizini škola zbog povećanog broja dece na ulicama.

Savet vozačima je da smanje brzinu u blizini škola i prilikom nailaska na pešačke prelaze, kao i kod gradskih stajališta autobusa.

Tokom protekle nedelje Uprava saobraćajne policije je pojačala saobraćajne kontrole na svim putnim pravcima, upravo zbog završetka raspusta i povećanog broja vozila na putevima. Tokom pet dana protekle nedelje napisano je 25.000 prekršajnih prijava, najviše zbog prekoračenja brzine, vožnje u alkoholisanom stanju i nevezivanja sigurnosnih pojaseva.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend