Lokalne vesti

Arhitektura Sočija u Požarevcu

Izložba eksponata i umetničkih fotografija koje predstavljaju arhitekturu grada Sočija, domaćina Zimske olimpijade, otvorena je u svečanoj sali Gradskog zdanja.

Izložba je podeljena u 4 segmenta koji predstavljaju kulturno-istorijske i urbanističko-arhitektonske osobenosti Sočija. Spektakularne gradjevine ukomponovane su tako da predstavljaju izvanredan urbanistički spoj tradicionalnih i najsavremenijih arhitektonskih dostignuća.

Zadovoljstvo interesovanjem za ovu izložbu izrazila je gost na otvaranju Olga Tatarčenkova, sekretar za kulturu Ambasade Rusije u Beogradu.

Izložba je otvorena u organizaciji Ruskog doma u Beogradu i Saveza arhitekata Sočija, a pod pokroviteljstvom Skupštine grada Požarevca. Ova izložba je premijerno u Srbiji predstvaljena u Ruskom domu u Beogradu, a turneju po Srbiji započinje upravo u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend