Lokalne vesti

Automobilista iz Кrepoljina vicešampion u državi i regionu

član Automobilsko sportskog udruženja “Homolje – reli tim” iz Кrepoljina, je na nedavno održanom međunarodnom sajmu sporta u Beogradu, poneo vicešampionsku titulu u automobilizmu.

Na sajmu su predstavljeni najbolji u svim sportovima u 2019.godini, a izuzetan rezultat ostvario je, zauzevši jednu od vodećih pozicija srpskog i međunarodnog automobilizma, 21-jednogodišnjak iz Кrepoljina, član “Homolje-reli tima” iz ovog mesta.

Nenad Кolarević, član “Homolje-reli tim” Кrepoljin, brzo je privukao pažnju publike i stručno mišljenje žirija, i brzo ostvario ogroman uspeh. Brzina je ipak, kako ističe ovaj reli vozač – za teren, a ne ulicu, te poziva sve zainteresovane dobre vozače da se pridruže ovom sportskom udruženju, da brzu vožnju pokažu na pravim brdskim reli stazama, a ne na gradskim ulicama.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend