Lokalne vesti

Bačena bomba u dvorište kuće vlasnika Panefina

U dvorište porodične kuće Živojina Karadžića, vlasnika lanca radnji Panefino u Požarevcu, oko 1.30 posle ponoći bačena je ručna bomba, kašikara. U eksploziji nije bilo povređenih. Ošećenja na automobilima, kući i susednoj zgradi.

Tužilac Osnovog javnog tužilaštva se izjasnio da se radi o krivičnom delu izazivanja opšte opasnosti. Policija pokušava da utvrdi ko je počinilac, rekla je Boom 93 portparol policije, Jasmina Tišma.

U dvorištu u ulici Danila Kiša 10 oštećena su vozila „tojota jaris“, „tojota auris“ i „ševrolet epika“, popucala su stakla u prizemlju objekta, balkonska vrata na kući i još jedna balkonska vrata u komšiluku.

Živojin Karadžić je zet nekadašnjeg direktora požarevačkog „Bambija“, Petra Tutavca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend