Lokalne vesti

Balonijada

Na centralnom gradskom trgu u Požarevcu danas je održana balonijada u kojoj su učestvovala deca predškolskog uzrasta iz požarevačkih vrtića.

 

Ova manifestacija koju organizatori predstavljaju kao ispraćaj dece predškolskog uzrasta u osnovne škole održava se poslednjih nekoliko godBalonijada je priređena u sklopu proslave 101.godine od otvaranja prve predškolske ustanove u Požarevcu.

Deca su puštanjem balona označila početak priredbe u kojoj je učestvovalo oko 600 predškolaca iz svih požarevačkih vrtića.

Svake godine veliki broj građana, mahom roditelja i rodbine dece prati ovu priredbu u centru grada.

Za održavanje balonijade iz gradskog budžeta je izdvojeno 120.000 dinara za nabavku bine. Manifestacija se održava od 16 časova.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend