Lokalne vesti

Bambi donirao Gradu 2 miliona RSD

Grad Požarevac je u vreme vanrednog stanja izazvanog korona virusom dobio nekoliko donacija od domaćih privrednika, čime je nabavljena zdravstena zaštitna oprema za Dom zdravlja, Bolnicu i Zavod za javno zdravlje.

“Bambi i Grad Požarevac godinama unazad imaju odličnu poslovnu saradnju, koja je rezulitrala da Bambi ostaje u Požarevcu ali da će  otvoriti nove proizvodne pogone i  zaposliti još ljudi. Rukovodstvo ove firme je  odlučilo da pomogne gradu u kome posluju za vreme pandemije korona virusa” navodi se u saopštenju Štaba za vanredne situacije grada Požarevca.

Oprema koja je nabavljena za Požarevac, biće u toku sledeće nedelje, prema određenoj specifikaciji, podeljena Domu   zdravlja, Bolnici i Zavodu za javno zdravlje. Danas je već uručeno 50 skafanderu Zavodu za javno zdravlje kome je to neophodno za uzimanje uzoraka .

U saradnji sa Bambijem je obezbeđeno: 52.000 zaštitnih rukavica, 2. 800 zaštitnih mantila, 10.000 hirurških kaljača, 7.000 zaštitnih kapa, 500 antibakterijskih gelova, 500 zaštitnih naočara.  

„Kompanija Bambi je obećala još jednu veću donaciju u narednom periodu za zdravstene ustanove Grada Požarevca. Pored ove donacije Bambi je opredelio i 1,5 tona svojih proizvoda koje će po već ustaljenom režimu deliti gradski volonteri“ navodi se u saopštenju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend