Lokalne vesti

Bazen spreman, čeka se toplo vreme

Gradski bazen je napunjen i spreman za početak sezone. Zbog hladnog vremena otvaranje je odloženo za prve tople dane. Cena dnevnih ulaznica je 200, a popodnevnih 140 dinara.

Za ovu godinu korito olimpijskog bazena je renovirano. Po prvi put je urađeno peskarenje, a naneta je nova boja i obeležene linije za plivače, kaže vd direktora Nenad Mitić.

On navodi da će o dove godine posetiocima na raspolaganju biti i teniski teren i teren za bič volej, kao i oko 70 ari zelene površine.

Posetioci mogu da računaju na ljubaznije osoblje. Unos čvrste hrane i pića u plastičnoj ambalaži će se tolerisati, kaže Mitić i dodaje da će vladati strožiji kriterijumi po pitanju higijene posetilaca.

Cena dnevnih karata je 200 dinara, a uvode se popodnevne koje će koštati 140 dinara. Bazen će za redovne posete biti otvoren svakog dana od 10 do 18.45 časova. U planu je i noćno kupanje kada spoljne temperature tokom noći budu iznad 25 stepeni.

Pored dnevnih ulaznici posetioci mogu da kupe nedeljne koje koštaju 1.100, mesečne po ceni od 4.000 ili sezonske od 4.500 dinara. Grad je ove sezone dotirao oko 2 miliona dinara iz budžeta, inače bi cena dnevnih karata iznosila između 250 i 270 dinara.

Mitić kaže da će sav prihod od ulaznica biti  upotrebljen za ulaganje u bazen.

Bazen je izgrađen pre 27 godina, a naredne sezone bi trebalo da se ojačaju nosači i urede betonske površine.

Nedostatak hladovine ove sezone trebalo bi da se nadomesti iznajmljivanjem suncobrana i ležaljki po simboličnim cenama, istakao je Mitić. 

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend