Lokalne vesti

Bebi parking kartica promovisana u dečijem dispanzeru

Javno komunalno preduzeće “Parking servis” danas je u dečijem dispanzeru u Domu zdravlja organizovalo promociju i podelu bebi parking kartica.

Kako je istakla Marija Papović, direktorka Parking servisa, na ovaj način je roditeljima najmlađih sugrađana omogućeno da uvek imaju rezervisan prostor za parkiranje na lokacijama gde najčešće dolaze sa bebama, a to je svakako dečiji dispanzer.

“Sledece godine planiramo da nastavimo sa ovom akcijom i da jos neke parking prostore u gradu rezervisemo za nase najmladje sugradjane. Ovakve promocije cemo jos organizovati do kraja godine, kako bismo Bebi parking kartice ucinili sto dostupnijim roditeljima”, rekla je Papovic.

Inače, kako je Boom 93 ranije već pisao, pravo na bebi parking karticu imaju roditelji dece do godinu dana i sa njom mogu da se besplatno parkiraju na rezervisanim bebi parking mestima. Za sada ovakvih mesta ima ispred Doma zdravlja u ulici Jovana Šerbanovića i u Nemanjinoj ulici kod vrtića “Pčelica”.

Roditelji treba da karticu vidno istaknu na prednjem vetrobranskom staklu kako bi je kontrolori Parking servisa uočili.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend