Lokalne vesti

Besplatni internet

Gradska uprava Požarevca odlučila je da u centru grada omogući besplatno povezivanje na internet. Gradonačelnik Miodrag Milosavljević najavio je da će građani moći besplatno da se bežičnim putem povežu na internet u Gradskom i Sunčanom parku.

Milosavljević navodi da će pored besplatne konekcije za građane biti formirana mreža koja će povezati gradsku upravu, uslužni centar i lokalnu poresku administraciju.

„Nismo se opredelili za strateškog partnera koji će postaviti uređaje za takvu komunikaciju, već ćemo to uraditi sopstvenim sredstvima. Dobićemo komunikaciju između gradske administracije, uslužnog centra i lokalne poreske uprave. Dobićemo mogućnost komunikacije među službama, ali i internet park za sve građane i posetioce Požarevca".

Gradonačelnik kaže da će sredstva za besplatnu internet zonu od 400 hiljada dinara biti opredeljena prilikom prvog rebalansa budžeta.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend