Lokalne vesti

Bez koncerata i žurki na Starom korzou

Požarevačkog muzičkog leta, odnosno večernjih koncerta i DJ večeri u Starom korzou ove godine neće biti, rekao je gradonačelnik Miodrag Milosavljević.

Nešto što je prošle godine započeto kao pilot projekat uz podršku grada ove godine neće biti organizovano, rekao je Milosavljević koji je dodao  da je kao gradonačelnik zadovoljan što su letnje bašte uređene, a muzika u kafićima tiha u večernjim satima.

„Imali smo to prošle godine. Rekli smo da je pilot projekat. Lepo izgleda, ali, jednostavno, nećemo dozvoliti da u gradu bude situacija ružnija nego što je sada. Zadovoljan sam da su nam letnje bašte uređene, da je muzika u večernjim satima tiha i mislim da bi tako trebalo da bude. Gradsko veće odbilo je zahtev da se odbiju zahtevi za proširenje letnjih bašti svih kafića i ne želimo da menjamo odluke koje smo doneli. U slučaju ovakvih manifestacija, moguće su, ali povremeno, samo u slučaju da grad ima potrebu", kazao je gradonačelnik.

Gradsko veće nije odobrilo zahtev nekoliko preduzetnika koji imaju ugotiteljske objekte u Starom korzou da prošire prostor za letnje bašte i organizuju koncerte i DJ večeri.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend