Lokalne vesti

Bez novih uniformi za komunalnu policiju?

Komunalna policija ili komunalna milicija, bez obzira kako će se zvati u budućnosti, za sada ne može da računa na nove uniforme. Doneta je odluka o obustavi postupka javne nabavke za nove uniforme, nakon što je u postupku pristigla samo jedna ponuda koja je ocenjena kao neprihvatljiva.

Predmet nabavke bila je nabavka letnjih i zimskih uniformi za komunalnu policiju. Umesto dominantno plave boje, nove uniforme bi trebalo da budu dominantno tamno sive uz svetlo plave košulje.

U predviđenom roku dostavljena je samo ponuda jedne firme iz Čačka, a ona je ocenjena neprihvatljivom u smislu ispunjavanje predviđenih zahteva u tehničkoj specifikaciji.

Za ovu namenu u budžetu grada predviđeno je 950.000 dinara.

U Požarevcu prema podacima do kojih je došao Boom 93 trenutno ima 9 komunalnih policajaca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend