Lokalne vesti

Bez štrajka u Poreskoj upravi Srbije

Štrajk upozorenja najavljen za danas je zamrznut jer su prihvaćeni svi zahtevi sindikata, saopštila je danas Jedinstvena organizacija sindikata zaposlenih u Poreskoj upravi Srbije.

Sindikat je tražio da se hitno usvoji novi pravilnik o platama zaposlenih u Poreskoj upravi Srbije, izradi pravilnik o nagrađivanju zaposlenih i obezbede sredstva po namenama, kao i da se isplati božićna nagrada od 30.000 dinara svim zaposlenima do 20.januara.

Sve zahteve sindikata poslodavac je prihvatio i formirao radnu grupu za izradu pravilnika o platama i nagrađivanju u Poreskoj upravi u kojoj će učestvovati i predstavnik sindikata, navodi se u saopštenju.

Zamrznuta je i odluka o stupanju u generalni štrajk 24.januara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend