Lokalne vesti

Biblioteka Saveta Evrope otvorena u Turiji

Osnovnu školu u Turiji posetili su šef misije Saveta Evrope u Beogradu, Tobias Flesenkemper, ambasador Finske u Srbiji Perti Ikonen i predstavnik Кancelarije SE u Beogradu, Кristijan Rajković, a povodom obeležavanja 70 godina od osnivanja saveta Evrope. Oni su donirali knjige školi i otvorili Biblioteku saveta Evrope.

Otvaranju biblioteke prisustvovali su rukovodilac Školske uprave Požarevac Veliše Joksimovića, prosvetni savetnik Draška Grujića, predsednice Skupštine opštine Кučevo Mice Lukić Radenković i člana Opštinskog veća Davora Stanojevića.

Učenici škole u Turiji su za goste pripremili prigodan program na engleskom jeziku.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend