Lokalne vesti

Bio na ulici tokom policijskog časa, dobio 3 meseca kućnog pritvora

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva Osnovni sud u Požarevcu, sudija za prethodni postupak je okrivljenom M.P. (20) iz Požarevca izrekao meru zabrane napuštanja stana u trajanju od 3 meseca.

M.P. je 19.marta prekršio zabranu kretanja građana u periodu od 20 do 5 časova, na taj način što su ga službenici požarevačke policijske uprave oko 22.30 časova zatekli da se kreće  ulicom Veljka Dugoševića u Požarevcu.

Sud je odredio da poštovanje navedene mere pored Poverenika za izvršenje krivičnih sankcija, kontroliše i Policijska uprava Požarevac.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend