Lokalne vesti

Biseri Dunava i Đerdapa najbolji na Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma

Biseri Dunava i Đerdapa, odnosno destinacija Donje Podunavlje dobitnici su nagrade za najbolju promociju na jedanaestom po redu Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma.

Destinaciju Donje Podunavlje čini nekoliko turističkih organizacija I lokaliteta, Požarevac, veliko Gradište, Golubac, Majdanpek, Kladovo, Negotin I Nacionalni park Đerdap. Prvog dana sajma predstavljeni su štampani material, promo film, sajt I bogata gastronomska promocija.

Drugo mesto osvojila je Turistička organizacija Knića, a treće TO Bela Palanka.

U žiriju su bili predstavnici Turističke organizacije Srbije, Šumadija sajma i Gradske turističke organizacije Kragujevac.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend