Lokalne vesti

Bogat pozorišni program na početku sezone

Novu sezonu u požarevačkom Centru za kulturu otvara predstava za decu „Igorova čarobna šargarepa“ koja će biti izvedena u sredu, 02. oktobra u podne. Ova predstava nagoveštava bogat program koji Požarevljane očekuje tokom oktobra, a koji će biti ispunjen pozorišnim izvodjenjima profesionalnih i amaterskih pozorišta za publiku svih generacija.

U novom ruhu, redizajniranom i osveženom posle mnogo vremena, Centar za kuturu će ugostiti neke od najpoznatijih glumaca u Srbiji poput Ljiljane Blagojević i Milorada Mandića-Mande i reditelja kao što je Jug Radivojević.

Pored pozorišnih predstava, pripremljeni su i koncerti, filmske projekcije, ali i Slobodarske svečanosti u okviru kojih će premijerno biti prikazan ruski dokumentarni film o Čačalici. „Centar za kuturu je potpuno spreman da ispuni kulturne potrebe publike“, kaže direktor Dragi Ivić.

Uprkos tome što ima brojne literarne stvaraoce, Požarevac je jedan od retkih gradova u Srbiji koji nemaju svoj književni klub. Oni će ubuduće moći da se okupe pod okriljem  Književnog kluba „Braničevo“, čiji je svečani početak rada najavljen za 22. oktobar.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend