Lokalne vesti

Bolja komunikacija i unapređenje saobraćaja

Od danas u Parking servisu funkcioniše info centar čija je svrha unapređenje saobraćaja i bolja komunikacija sa građanima

Info centar se nalazi u sedištu Parking servisa u ulici Veljka Dugoševića, Namena službe je da građani mogu da dobiju osnovne informacije u vezi parkiranja i saobraćaja, podnesu pritužbe, molbe i zahteve prema ovom preduzeću.

Kako je ranije izjavio direktor Parking servisa Ivan Rakić, odgovore na sve primedbe i predloge građani će dobijati u roku od dva dana.

Prvog dana, u toku prepodneva nije bilo građana koji se se obraćali, rečeno nam je u Parking servisu.

Formiranjem info centra, namera Parking servisa je je da se u gradu na odgovarajući način reše problemi sa parkiranjem i odvijanjem saobraćaja, pospeši bezbednost dece u saobraćaju, identifikuju crne tačke saobraćajnih tokova i zahtevi za novim parkiralištima.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend