Lokalne vesti

Božidar Maljković u poseti Sportskom centru Požarevac

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković posetiće u petak 24. maja Sportski centar Požarevac. Maljković će tom prilikom zvanično otvoriti novu izgradjenu balon halu koja se nalazi kod Gradskog bazena.

Božidar Maljković će pored balon hale obići i Stadion malih sportova, gde je u predhodnom periodu postavljana tartan podloga, kao i Halu sportova koja se trenutno rekonstruiše.

Podsetimo da je balon hala dobijena je iz projekta „Kultura bez granica“ koji se sufinasira  sredstvima iz IPA programa prekogranične saradnje između Srbije i Rumunije. U sklopu ovog projekta nabavljena je bina koja je u grad pristigla u oktobru. Projektom je predviđeno održavanje kulturno-sportskih manifestacija u Požarevcu i Anini (udruženja likovnih kolonija, folklorni ansambli, horovi, ples, turnir u malom fudbalu za veterane), kao i održavanje sajma starih zanata i proizvođača poljoprivrednih proizvoda.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend