Lokalne vesti

Brojevi telefona za informacije o pacijentima u požarevačkoj bolnici

Opšta bolnica u Požarevcu otvorila je telefone za porodice pacijenata koji su hospitalizovani i koji će služiti isključivo za pružanje informacija o njihovom zdravstvenom stanju.

Članovi porodice pacijenata biće u mogućnosti da brojeve telefona koriste od 10 do 12 časova i od 17 do 19 časova.

Potrebno je da uža familija pozove neki od brojeva, kaže ime pacijenta i odeljenje na kojem je smešten, a dežurni lekar će reći za koje vreme ponovo da pozovu, dok u međuvremenu prikupi detaljnije informacije o tom pacijentu, navodi se u saopštenju Opšte bolnice.

 

Brojevi telefona su:

066-86-94-219

066-86-94-220

 

U bolnici kažu da su se na ovaj korak odlučili zbog zabrane poseta i otežanog dobijanja informacija o zdravstvenom stanju pacijenata.

Apelovali su na građane da ovu mogućnost koriste isključivo za traženje informacija o ležećim pacijentima.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend