Lokalne vesti

Brutalno ga pretukli kostolački sindikalci

Draško R. (36) iz Požarevca dovezen je u nedelju uveče u požarevačku Opštu bolnicu “Dr Vojislav Dulić” s povredama glave i tela koje su mu, tokom tuče, nanela dvojica kostolačkih sindikalaca piše internet portal Telegraf.rs.

Do ovog napada došlo je u hotelu “Kostolac”, 20 minuta pre ponoći, nakon kraće svađe između povređenog i dvojice napadača.

„Draško R. izjavio izjavio je policiji da su ga pretukla dvojica sindikalaca kopa “Drmno” i privrednog društva PRIM, kojima ne zna imena, već samo nadimke. Oni su, nakon verbalnog sukoba, nasrnuli na njega, udarajući ga rukama i nogama po glavi i telu. U ovoj tuči razbijeno je i staklo na vratima hotelskog restorana, na površini od oko 3,5 kvadratnih metara“ kažu za Telegraf u istrazi.

Draško R. prevezen je u kostolački Dom zdravlja, gde su mu konstatovane povrede glave i tela, zbog kojih je prebačen u požarevačku Opštu bolnicu. Identitet kostolačkih sindikalaca koji su pretukli Draška R., kao i razlozi i okolnosti tuče, biće utvrđeni u daljoj istrazi koja je u toku.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend