Lokalne vesti

Brzina, poledica i magla uzroci nesreće u kojoj je poginula beba

Neprilagođena brzina, poledica i gusta magla na mostu preko Mlave uzroci su saobraćajne nesreće u kojoj je poginula četvoromesečna beba.

Policija je saopštila da će podneti krivičnu prijavu protiv vozača Darka B. (32) iz Kučeva za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. On je sinoć oko 20 časova BMW-om naleteo na  reno tango kojim je upravljala Snežana G. (48) iz Požarevca.

Nesreća se dogodila na mostu preko Mlave na putu Požarevac – Kučevo kod Salakovca. U lančanom sudaru učestvovala su još 4 vozila. a 9 osoba je teže povređeno.

Tri su odmah prevezene u Beograd, dete koje prebačeno na kliiniku za masilofacijalnu hirurgiju, muškarac koji je transportovan u spinalni centar i žena koja je prevezena u Urgentni centar. 

Žena sa povredama kičme i unutrašnjih organa operisana je noćas u požarevačkoj bolnici.

Ostali povređeni nisu u životnoj opasnosti.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend