Lokalne vesti Naše pare

Cakana posle Požarevca i u Kostolcu

Estradna pevačica Dragica Radosavljević Cakana bi nakon nastupa u Požarevcu, povodom Ljubičevskih konjičkih igara, uskoro trebalo da održi koncert i u Kostolcu u okviru obeležavanja dana oslobođenja tog mesta u Drugom svetskom ratu. Njen koncert je naručio Centar za kulturu Kostolac, a trebalo bi da nastupi za 350.000 dinara (sa porezom).

Kako je napisano u konkursnoj dokumentaciji, pevačica Cakana bi trebalo da nastupi na bini u Kostolcu, 13.oktobra. Centar za kulturu Kostolac je 11.septembra pokrenuo pregovarački postupak bez objavljivanja poziva za podnošenje ponuda za koncert ove pevačice.

Danas je objavljena odluka o dodeli ugovora udruženju građana „Šara“ po ceni od 291.000 dinara, bez PDV-a.

Inače, Cakana je održala koncert u okviru pratećih manifestacija LJKI u Požarevcu, 31.avgusta u centru grada. Tog dana je pre koncerta Lepe Brene trebalo da nastupi Brenin sin Stefan Živojinović, ali je zbog njegove sprečenosti na dan koncerta najavljen nastup Cakane.

Inače, koncert Cakane je prvobitno bio planiran u Kostolcu za 6.septembar, ali je ta javna nabavka ranije obustavljena.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend