Lokalne vesti

“Čas” pobednik festivala

Četvrta smotra glumačkih amatera u Požarevcu završena je sinoć proglašenjem najboljeg glumačkog para i najbolje predstave.

Najbolja u konkurenciji  četiri  dela prikazana proteklih dana u Centru za kulturu jeste predstava  "Čas" koju su izveli  glumci amateri  Doma kulture "Vlada Marjanović" iz Starog sela, kaže organizator festivala Dragi Ivić.

Prava zvezda ovog festivala je ansambl iz Starog Sela sa izvanrednim izvodjenjem predstave „Čas"  Ežena Joneskoa. Ti sjajni glumci su dokazali da i hermetična, apsurdna drama može da se veoma lako razume kada se na pravi umetnički  način donese na scenu, navodi Ivić.

Ova predstava će nastupiti na svečanosti zatvaranja ovogodišnjeg  festivala "Milivojev štap i šešir" koji će sedmi put biti održan ove godine od 18. do 23. februara.

Stručni žiri je za najbolju glumicu pozorišnog festivala  u čast Živke Matić  proglasio Daliborku Perić iz Boževca za ulogu Jelice u predstavi „Laža i paralaža", a najbolji glumac je Goran Milanović iz Starog sela koji se publici predstavio ulogom Profesora u nagradjenoj predstavi  „Čas".

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend