Lokalne vesti

Centar odbrane u Požarevcu najbolji u Srbiji

Centar Ministarstva odbrane u Požarevcu najuspešniji je regionalni centar tog ministarstva u 2011.godini saopšteno je danas.

U svečanim salonima skupštine grada priređena je svečanost na kojoj su uručena priznanja, zahvalnice i pokloni.

Načelnik uprave za obaveze odbrane u Beogradu, pukovnik Dragoslav Lacković kaže da je prema analizama centar u Požarevcu po dostignutom stepenu priprema za odbranu i drugim pokazateljima najbolji u Srbiji.

On je istakao i zasluge lokalne samouprave i državne uprave u Požarevcu na podršci u stvaranju prostornih i materijalno-tehničkih uslova za rad centra odbrane.

 Ministarstvo je danas novčano sa 20.000 dinara nagradilo načelnika centra u Požarevcu, potpukovnika Dragana Momčilovića. Deo funkcionera, vojnih lica, predstavnika državnih ustanova i drugih odgovornih pojedinaca u sistemu odbrane danas je dobilo zahvalnice ili poklone od ministarstva.

Gradonačelnik Požarevca Miodrag Milosavljević istakao je kako nakon apotekarske ustanove i istorijskog arhiva, grad može da se podiči najboljim regionalnim centrom ministarstva odbrane. On je rekao da će grad nastaviti da pruža logističku i materijalnu podršku centru Ministarstva odbrane u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend