Lokalne vesti

Chit-chat sa ambasadorkom

Srpska napredna stranka u Požarevcu kritikovala je danas gradske vlasti u Požarevcu povodom nedavne posete ambasadora SAD-а Beogradu Meri Vorlik.

Poverenik za informisanje te stranke Gordan Bojković rekao je na konferenciji za novinare da je grad dočekao ambasadorku bez ijednog gotovog projekta koji je mogao da stavi na uvid.

„Gradski oci predočili su potencijale za razvoj grada. Industrijsku zonu za malu privredu, turistički sportsko-rekreativni centar Ljubičevo i komplekse šećerane i mesne industrije. To bi bilo ito kada bi nekome nudili patike na prodaju sve vreme, a zatim mu predložili da kupi trenerku. Takve razgovore Amerikanci zovu čit-čet (chit-chat), u prevodu ćaskanje, čavrljanje. To ništa ne znači. Iz svega što smo mogli da čujemo, najvećoj ekonomskoj sili na planeti mi u Požarevcu nismo imali nijedan projekat da ponudimo na uvid", kazao je on.

Bojković je rekao da se preko projekta industrijske zone investitorima nudi zemljište isparcelisano na 10 ari, kao i da na takvim parcelama nije moguće pokretanje ozbiljne proizvodnje.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend