Lokalne vesti

Dačić dobitnik nagrade „Bambini“

Nemačka fondacija "Evropsko društvo mladih akademaca" danas je zameniku premijera i ministru unutrašnjih poslova Srbije Ivici Dačiću uručili nagradu "Bambini" za izuzetan društveni doprinos u širenju evropskih ideja.

Prestižnu nagradu za prošlu godinu, u kategoriji "Međunarodna nagrada", Dačiću je u Beogradu uručio predsednik Upravnog odbora te fondacije Siniša Toroman. Toroman je istakao da su o laureatima odlučivali studenti sa više od 100 nemačkih fakulteta, putem "on lajn glasanja", a koji su, kao pristalice evropskih ideja, prepoznali doprinos Dačića "širenju ideja Evrope". On je čestitao Dačiću na nagradi i poželeo mu uspeh u budućem radu na putu Srbije ka EU.

Dačić je istakao da ovo priznanje za njega, MUP Srbije i Socijalističku partiju Srbije, čiji je predsednik, predstavlja veliki podsticaj za dalji rad na putu Srbije ka EU, "što je naš nacionalni interes". "Nagrada za mene predstavlja veliko priznanje i veliku čast", rekao je Dačić, podsetivši da je drugi dobitnik nagrade "Bambini" za 2010. godinu predsednik Američke filmske akademije Tom Šerak.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend