Lokalne vesti

Dan domaćeg filma u Požarevcu

U okviru Dana domaćeg filma, u četvrtak 14. novembra u 19 časova, u Centru za kulturu biće prikazan dokumentarni film “Okupirani bioskop”, Senke Domanović.

Projekciji će prisustvovati autorka filma Senka Domanović, a publika će u okviru programa moći da razgovara sa njom. Filmska projekcija je besplatna.

U organizaciji Filmskog centra Srbije i DOK Srbija, a u okviru programa Dan domaćeg filma, u četvrtak 14. novembra biće održane projekcije 25 domaćih dokumentarnih filmova, u 20 gradova, među kojima je I Požarevac.  

Dan domaćeg filma ima za cilj promociju domaćih dokumentarnih filmova koji nisu imali široku bioskopsku distribuciju, a zaslužuju da budu viđeni.

Takođe u četvrtak u bioskopu Centra za kulturu biće prikazan film “Dnevnik Dijane Budisavljević” od 20 časova. Cena ulaznice za ovu projekciju je 250 dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend