Lokalne vesti

Danas se otvara sezona kupanja na gradskom bazenu, prvog dana ulaz besplatan

Na gradskom bazenu u Požarevcu danas počinje sezona kupanja. Prvog dana biće besplatan ulaz za sve građane Požarevca. Bazen svoje kapije je otvorio u 10 časova.

Cene ulaznica iste kao i prošle godine i da će ulaz na Gradski bazen biti 150 dinara dok će cena za 10 ulazaka 1400 dinara, 20 ulazaka je 2600 dok će se 30 ulazaka naplaćivati 3600 dinara.

Posetioci bazena mogu da koriste ormariće besplatno uz depozit od 100 dinara. Ležaljke će se naplaćivati 100 dinara uz dodatni depozit koji iznosi takođe 100 dinara.

Današnja izmerena temperature vode na bazenu je iznosila 22 stepena.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend